Online marketing és online vállalkozás építés alapok külföldön élő anyukáknak

Hogyan történjen a leiratkozás hírlevélről?

Hírlevél leiratkozás hibák

Sajnos naponta előfordul a leiratkozás hírlevélről.  Tudd, hogy ha mindent megtettél annak érdekében, hogy értékes tartalmat adj, akkor engedd el a leiratkozókat. Ez egy természetes jelenség, a lista 0,3-0,4%-ának leiratkozása egy nemzetközileg is elfogadott mennyiség. (1000 feliratkozóból 3-4).

 

Tartalom:

  1. Leiratkozás hírlevélről: így igen!
  2. A leiratkozásból is profitálhatsz!
  3. Leiratkozás hírlevélről: Hogyan ne? Semmiképpen!
  4. Sokkal többet nyersz!

 

 

Leiratkozás hírlevélről: így igen!

Tedd könnyűvé számukra a leiratkozást, semmiképpen ne próbáld meg trükkökkel maradásra bírni azokat, akik nem szeretnénk többet tőled hírlevelet kapni!

Tegyél meg mindent a listádért! Ne terheld őket felesleges, értéktelen levelekkel! Tudják, hogy a te leveleidet érdemes megnyitni és végigolvasni.

Az nem kérdés, hogy a lehető legegyszerűbben le kell tudni iratkozni a hírleveledről annak, aki szeretne! Magától értetődik, hogy minden hírleveledben legyen meg a működő, kattintható a leiratkozás hírlevélről link. Legyen jól látható, színnel is jól elkülönülve a többi szövegtől. Hidd el, ez egy jó pont az olvasó szemében, és nem emiatt lesz több leiratkozód.

 

A leiratkozásból is profitálhatsz!

Hogyan?

-A leiratkozást megerősítő oldalon keresztül még lehetőséged van megkérdezni, hogy miért iratkozott le. Ez nagy segítségedre lehet számodra a választól függően. Azonban a válaszadás legyen önkéntes, ne ettől tedd függővé a leiratkozást. zöldpont

Korrekt hírlevél leiratkozás

 

– Lehetőséget adhatsz neki, hogy csak egy bizonyos hírleveledről iratkozzon le. Pl konyhai termékekről nem szeretne több reklámot kapni, de recepteket szívesen olvasna még tőled.

– Megkérheted az adott oldalon, hogy erősítse meg a leiratkozási szándékát hiszen előfordulhat, hogy véletlenül kattintott a leiratkozás hírlevélről gombra.

Megerősítő szándékú hírlevél leiratkozás

 

– Hírlevélben lévő linkre kattintva a weboldal megnyílik és közli, hogy sikeresen leiratkoztunk. A legegyszerűbb, egyértelmű.

DKV korrekt hírlevél leiratkozás

Semmi kérdés, semmi bonyodalom. Ennyi. Mégis, így még mindig meg van az esélyed, hogy tovább kattintson az oldaladon. Közvetlenül eléri a lábléc menüjét is és a fejlécben is navigálhat. Esetleg sikerül a figyelmét újra magaddal ragadni. (Ezzel szemben ha a hírlevél szoftver által felajánlott alap oldalra irányítod a leiratkozás után, akkor végleg elvesztetted.)

 

 

Leiratkozás hírlevélről: Hogyan ne? Semmiképpen!

Legyen egyszerű a leiratkozás!

– Ne kérj be már semmilyen adatot, főleg ne kelljen megindokolnia, hogy miért akar leiratkozni. Ne érts félre, megkérdezheted, MIUTÁN leiratkozott. Ne ettől tedd függővé a leiratkozást. Ha válaszol, az számodra igen hasznos visszajelzés lehet.

– Főleg ne kérd, hogy levelet írjon neked. Sajnos a Magyar Kormánytájékoztató hírleveléről a nekik írt levélben lehet leiratkozni, több-kevesebb sikerrel, írja a Telex cikk 2022 januárban.

– Űrlapot se küldj, amiben még indoklást is kérsz esszé formátumban, kötelező mezőként megjelölve.

Rettenetes hírlevél leiratkozásSzörnyű hírlevél leiratkozás

 

– Ne kelljen felkeresnie az oldaladat, ahol be kell jelentkeznie felhasználónévvel, jelszóval. Van olyan hírlevél, ahonnan a mai napig nem tudtam leiratkozni, mert egyszerűen nem emlékszem a jelszóra és a felhasználónévre. Újat kérni nem szeretnék, egyszerűen félek attól, hogy újabb listára kerülök fel akaratomon kívül.

– Legyen több listád! Egy lista a hírlevélnek, egy pedig például a kedvezményes ajánlatoknak!

Jó, ha több listád van a hírlevelekhez

Így megkönnyítheted az olvasó döntését, hiszen lehet, hogy továbbra is szeretne egy bizonyos hírlevelet kapni tőled. Ez finom zsarolás, és nem igazán tetszik az embereknek. Joggal. Azonban ha választhat, hogy melyik listáról iratkozzon le, azt jó néven veszi. Fontos! Legyen mindegyik mező egyszerre kijelölhető, ne „radio” gombokat használj (ha rákattintok az egyikre, akkor a másikról eltűnik a kijelölés)

– Az sem túl szerencsés, ha újra meg kell adnia az e-mail címét annak érdekében, hogy végre megszabadulhasson a hírleveleidtől!

 

Sokkal többet nyersz!

Bármennyire is kellemetlen, engedd elmenni, aki szeretne! A listádnak is jót tesz, mert így valóban csak azoknak küldesz levelet, akit érdekel a hírleveled. Tegyél meg mindent azokért, akik a bizalmukat fejezték ki irántad és elköteleződésük jeleként odaadták az e-mail címüket. (Mit tehetsz a leiratkozás ellen? Olvasd el ezt a cikket )Ne élj vele vissza, és legalább annyira könnyítsd meg a leiratkozást, amilyen könnyű a feliratkozás volt. Hidd el, ezzel sokkal többet nyersz hosszú távon.

 

Jó hírlevelezést!

 

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük