Online marketing és online vállalkozás építés alapok külföldön élő anyukáknak

Kapcsolat

Petrikné Gimesi ÁgnesPetrikné Gimesi Ágnes

Külföldön élő 5 gyermekes anyuka, Coach, Online marketing szakember, Keresőoptimalizálási szakember

A külföldi élet lehet néha áldás de átok is. Külföldön minden olyan más. Más a kultúra, mások a szokások, ha beszéled a nyelvet, akkor is olyan idegennek tűnik minden. Amikor kiköltöztünk Németországba (most már 3 éve), alig pötyögtem néhány szót németül. Magyarországon hagytam a nehezen és határtalan szeretettel építgetett családi gazdasággal az állatkáimat, az évtizedes barátságokat, az ismerőseimet. Teljesen új területen kellett nap, mint nap helyt állnom. Új óvoda, új iskola, új személyek az életünkben. A gyerekek is megszeppentek, minden furcsa és kissé ellenszenves volt számukra is. Olyan dolgokban kellett beszélgetnem velük, amiről nekem sem volt semmi sejtésem!

A kezdeti izgalmat felváltotta a kétségbeesés, és az elhagyatottság érzése. Napról napra, óráról órára éltem, igyekeztem tartani a lelket a gyerekekben, és magamban is. Dehogyis gondoltam munkahelyre, karrierre! Hogyan is gondolhattam volna?

Aztán ahogy csitultak a hullámok, kialakult a napi rutin, lassan lett néhány percnyi időm magamon is gondolkodni. Hogyan tovább? Természetesen azonnal nekiálltam németet tanulni, de a Magyarországon hagyott szakmámat (a kecskéimet és a tehénkémet a finom sajtokhoz) nem tudtam magammal hozni, így új irányba kellett elindulnom.

Mivel fogalmam sem volt, hogy miben lennék még jó, így nekiálltam egy coach tanfolyamnak. Mindig is vonzott a pszichológia, már 20 éve foglalkozom önismerettel. A coaching hatalmas segítség volt számomra, mert a feladatokat,  gyakorlatokat magamon is elvégeztem. Mindemellett folytattam a korábban megkezdett weboldalépítés, keresőoptimalizálás, online marketingképzéseket is, amik hihetetlen kikapcsolódást jelentettek és jelentenek a mai napig is számomra.

Kapkodtam ide-oda, rendszer nélkül. Belefogtam ebbe-abba, jött pénz innen is, onnan is, de nem volt rendszer, mert nem vállalkozóként gondolkodtam. Nem is jutottam sokat előre.

Egy idő után összeállt a kép. A sok önismereti gyakorlásnak köszönhetően azonban megtaláltam az irányt! Elhatároztam, hogy megmutatom a külföldön élő, hasonló csónakban evező, magukat elhagyatottnak, reményvesztettnek érző anyukáknak, hogy van esély újra felépíteni önmagunkat, kitörni a kisgyerekes létből és karriert építeni még a sok iskolai szünet és a kezdeti, sokszor elhúzódó nehézségek ellenére is.

Célom lett a külföldön élő magyar anyukákat kísérni az önmegvalósítás útján, online szakemberként pedig segítek vállalkozást felépíteni, új karriert elindítani, a meglévő offline vállalkozást teljesebbé tenni az online jelenléttel.

Hiszem és tudom, hogy gyerekek mellett, a külföldi „elhagyatottságban” is lehetséges a kiteljesedés, önmegvalósítás.

Miben tudok neked segíteni?

Online vállalkozást szeretnél építeni, meglévő vállalkozásodat fejleszteni? IGEN!(kattints)

Önismeret, önmegvalósítás, időmanagement, belső utazás érdekel? IGEN!(kattints)

Meglévő weboldaladat szeretnéd a keresési találatok között előrébb sorolni hirdetési költségek nélkül? IGEN!(kattints)

 

Elérhetőség:

e-mail: agnes@pegimaseo.com

Tárhelyszolgáltató:

Az összes jelenlegi honlapom tárhelyszolgáltatója a 3in1 Hosting Bt