Online marketing és online vállalkozás építés alapok külföldön élő anyukáknak

A Divi sablon előnyei

Elegant Themes weboldala

A világ egyik legismertebb (hacsaknem A legismertebb) fizetős sablonja a Divi sablon. Hírnevére méltón büszke lehet és meg is szolgált rá. Ma a Divi a világon a legtöbbet eladott Word Press sablon.

 

Miért szeretik ennyien a Divi sablont?

Erre a kérdésre nehéz válaszolni, hiszen rengeteg előnye van a Divi sablon használatának.

Könnyű vele weboldalt építeni, hiszen csak fogom és viszem az elemeket, az egyes módosításokat azonnal látom, legyen szó akár egy betűméret, egy szín, vagy egy közösségi média ikon beillesztéséről.

Természetesen megfelel a mai weboldal követelményeinek, tehát mobiltelefonon is, tableten is és nagyobb kijelzőkön is jól fog mutatni.

Gyors! A mai rohanó világban elengedhetetlen, hogy egy weboldal gyorsan betöltsön, gyorsan reagáljon a felhasználói utasításokra. A Divi erre nagy hangsúlyt fektet.

Hihetetlen sokoldalúan lehet felhasználni. Akár bloggolni szeretnél, akár saját webshopot szeretnél indítani, vagy a szolgáltatásaidnak szeretnél egy igényes online felületet.

A saját fantáziád mellett elképesztő számú elrendezés vár, így egészen biztosan, nem lesz még egy ugyanolyan weboldal a világon, mint a tiéd.

A Lifetime jog megvásárlásával korlátlan ideig, korlátlan számú weboldalon felhasználhatod.

Időszakos akciók alatt kedvezményesen megvásárolhatod, mint például hamarosan, a Black Friday és Cyber Monday napjain.

Jön a Black Friday 2022-ben is

 

Nulla tudással is számíthatsz a Divi sablon megbízhatóságára?

Kezdőknek az egyik legjobb választás lehet a Divi. Rengeteg előre elrendezett oldalelrendezést kapsz, így neked csak ki kell tölteni, be kell helyettesíteni a saját szövegeddel az oldalon lévőt. Akár már ennyiben is hagyhatod, ha nem szeretnél tovább foglalkozni vele, így is tökéletesen működni fog.

Használata könnyen elsajátítható, még akkor is, ha teljesen kezdőként azonnal a Divi sablonnal kezded a weboldalad építést. Mivel magyar nyelvű, eltekintve néhány melléfordítástól, nem fogsz nyelvi akadályokba ütközni.

Hogyan készíts saját weboldalt? Az első lépésekről itt olvashatsz.

 

Neked nem jelent problémát kicsit belenyúlni az oldal kinézetébe?

Ha szeretnél kicsit tovább menni, és amatőr weboldal készítőként belenyúlni az elrendezésekbe, azt is könnyedén megteheted. „Drag and Drop” oldalépítő segítségével gyakorlatilag csak megfogod az adott elemet és a kívánt helyre húzod, pontosan, ahogyan ezt más programokban is teszed. Hihetetlen egyszerűen tudod a azokat az elemeket beilleszteni a honlapodba, amikre szükséged van.

 

Szakemberként gondolkozol a Divi sablon használatán?

Vásárold meg a Divi Child sablont és máris olyan weboldalt varázsolhatsz, amilyet megálmodtál magadnak. Használd a Divi Cloud szolgáltatást, amivel bárhol és bármikor elérheted a Divi eszközeidet, valamint a Divi Teams is hasznos lehet, ha több fejlesztővel, webdesignerrel dolgoztok együtt.

 

Hogyan szerezheted be Elegant Themes Divi sablonját?

Szokott lenni ilyen-olyan kedvezmény a Divinél, azonban ilyenkor november második felében mindig hatalmas akciókkal kedveskednek a fejlesztők. Idén sincs ez másként!

Így a kérdés nem az, hogy hogyan szerezheted be, hanem az, hogy mikor?

Idén az Elegant Themes hatalmas dologra készül. A november 22-én induló fergeteges Divi Black Friday Sale minden képzeletet felülmúl. Nemcsak maga a Divi sablon lesz kedvezményesen megvásárolható!

 

Divi Black Friday akció 2022

 

Az Elegant Themes jó néhány egyéb terméke akár 50%-os kedvezménnyel lesz elérhető. Válogass kedvedre a Marketplacen!

Több helyről szeretnéd fejleszteni a weboldalad? A Divi Cloud-ot pont neked találták ki! Most, november 22-étől 44%-kal olcsóbban lehet a tiéd!

Ha pedig többen dolgoztok egy adott projekten, válasszátok a Divi Teams-et 44% kedvezménnyel.

Még mindig nem volt elég az Elegant Themes csapatának! A Theme Builder csomagokat ingyenesen elérhetővé teszik ezen a pár napon, illetve ha vásároltál, akár 5 Divi termék is a tiéd lehet teljesen ingyen!

Látogass el idén te is az Elegant Themes Divi Black Friday Sale napjaira!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük